7 tipů na vánoční dárek pro golfisty

Aktualizováno pro Vánoce 2017.

Máte na svém seznamu dárků golfistu a jste v koncích, protože golf je pro vás španělská vesnice? Nezoufejte, poradíme vám. Pokud kupujete dárek pro golfistu poprvé, může se vám hodit univerzální návod, jak udělat radost každému golfistovi.

Pokud máte zájem o něco konkrétního, zde je 7 tipů na nejoblíbenější golfové dárky pro muže.

Kompletní nabídku vánočních dárků najdete na tomto odkazu.

1. Pánský golfový set s vozíkem

Golfové sety v balíčku s vozíkem jsou vhodné pro hráče, kteří s golfem teprve začínají nebo nechtějí investovat větší částku do setu želez. Pokud zakoupíte vozík se setem v balíčku, ušetříte nemalou částku!

1

Set pro začátečníky v balíčku za zvýhodněnou cenu


2. Golfový bag s vozíkem

Pokud golfista vlastní již kompletní golfové vybavení a Ježíškovi napsal pouze o golfový vozík, můžete zvážit, zda nepořídit vozík i s novým bagem. I na těchto balíčcích se dá výrazně ušetřit!

2

Při zakoupení balíčku lze ušetřit i tisíce korun


3. Rukavice G/FORE

Tohle je naše srdcová záležitost. Jakmile si rukavici G/FORE jednou vezmete na ruku, už nikdy si nebudete přát žádnou jinou golfovou rukavici. Navíc se vyrábí v mnoha barevných odstínech, můžete tak perfektně sladit rukavici se zbytkem outfitu.

3

Rukavice G/FORE jsou Rolls Royce mezi golfovými rukavicemi


4. Pánské nepromokavé boty na golf

Bez pořádných bot se golfista neobejde! Kvalita, stabilita a komfort jsou základní prvky pro úspěch v další partičce golfu. Neméně důležitým faktorem je také to, aby chodidla byla po celou dobu hry v suchu. Díky nepromokavým botám se hráč může soustředit jen na svůj výkon.

4

Dobrá golfová obuv je základ pro skvělý výkon na hřišti


5. Spodní vrstva oblečení

U oblečení se obecně vyplatí neriskovat a vsadit na jistotu a vybrat raději takové oblečení, které se dá schovat pod ostatní vrstvy. Ideální je tedy spodní prádlo, které udrží golfisty v teple i za nepříznivého počasí.

Spodní vrstva oblečení je sázka na jistotu


6. Nepromokavé oblečení na golf

Pokud chcete golfistovi udělat opravdu radost a hrajete golf i za nepříznivého počasí, tak nepromokavé vybavení jistě potěší každého hráče. Nepromokavé golfové vybavení využívá nejmodernější technologie a bundy s vodním sloupcem až 20.000 ml již dneska nejsou výjimkou.

6

Nepromokavá bunda vás udrží v suchu i v nejextrémnějších podmínkách


7. Zimní čepice a rukavice

„Měkké dárky“ jsou evergreen každých Vánoc. Pokud nechcete letos vašemu drahému golfistovi nadělit další ponožky a trenýrky, zkuste malou změnu! Zimní čepice a rukavice jsou praktické i mimo golfová hřiště!

7

Evergreen mezi „měkkými“ vánočními dárky

Přejeme klidné shánění dárků a pokud vám náš článek pomohl, nenechte si jej pro sebe a pošlete jej dalším tápajícím přátelům.

Vánoce 2017 další tipy na dárky

Veselé Vánoce a hezkou hru!