7 tipů na vánoční dárky pro golfistky

Aktualizováno pro Vánoce 2017.

Najít ten správný dárek pro vaši milovanou přítelkyni, manželku nebo maminku je velice těžké, kolikrát až nemožné! Připravili jsme 7 tipů na nejoblíbenější golfové dárky pro ženy dle našich statistik za poslední roky!

Pokud se chcete podívat na všechny možné dárky, najdete je na tomto odkazu.

1. Dámský golfový set s vozíkem

Kompletní set holí s vozíkem jistě potěší každou dámu. Od nového roku už žádné tahání bagu na zádech. Vozíky jsou jsou často označovány jako nejužitečnější golfový doplněk! Pokud zakoupíte vozík s holemi v balíčku, ušetříte nemalou částku!

Golfové balíčky lze pořídit za zvýhodněnou cenu


2. Set golfových holí

Výrobci se dnes specializují i na výrobu golfových setů pouze pro dámy. Vybírat můžete ze široké nabídky. Záleží jen na vašich preferencích! Set želez v dámských zářivých barvách potěší každou golfistku!

1

Dámský set želez je opravdu luxusním vánočním dárkem


3. Stylové svrchní vrstvy NIKE

Už jste potkali golfistku, která by nechtěla na hřišti vždy zářit a vypadat krásně? My zatím ne! Trefit se do vkusu nemusí vždy úplně jednoduché, proto doporučujeme sáhnout po designově jednoduchých bundách, mikinách nebo vestách v ověřených barvách! Ve vybavení NIKE bude golfistka vždy vypadat skvěle.

2

Elegantní bundy a vesty od společnosti NIKE


4. Nepromokavé vybavení

Nemůžete se vaše partnerka či maminka dočkat prvního golfu po zimě a vyráží na hřiště při první možné příležitosti? Pokud však venku přituhne a na nebi se honí mraky, tak i krása musí ustoupit funkčním svrškům. Nepromokavé vybavení zajistí maximální komfort při hře i v nepříznivém počasí.

3

Funkční oblečení NIKE vás udrží v suchu


5. Golfová rukavice G/FORE

Tohle je libůstka a naše vůbec nejoblíbenější rukavice. Jakmile si ji jednou vezmete na ruku, už nikdy si nebudete přát žádnou jinou golfovou rukavici. Navíc se vyrábí v mnoha barevných odstínech, můžete tak perfektně sladit rukavici se zbytkem outfitu.

4

G-FORE jsou Rolls Royce mezi golfovými rukavicemi


6. Zimní čepice a rukavice

„Měkké dárky“ patří k Vánocům stejně jako kapr s bramborovým salátem. Pokud už sháníte pouze poslední maličkost pod vánoční stromeček, tak zimní čepice a rukavice určitě potěší. Mnohé modely jsou opravdu krásné a udrží vás v teple i v té nejtřeskutější zimě!

5

 Zimní rukavice a čepice NIKE

7. Personalizované míčky

Základní vybavení pro každou hráčku! Bez míčků si golf prostě nezahrajete, ani kdybyste se na hlavu stavěli. Nabídka míčků je opravdu nepřeberná, ale pokud chcete zajít o krůček dál, zvolte míčky s personalizací na míru! Personalizace je navíc před Vánoci zdarma!

6

Personalizované míčky Titleist s potiskem ZDARMA

Přejeme klidné shánění dárků a pokud vám náš článek pomohl, nenechte si jej pro sebe a pošlete jej dalším tápajícím přátelům.

Vánoce 2017 další tipy na dárky

Veselé Vánoce a hezkou hru!