7 věcí, které si nezapomeňte sbalit na golf

Při organizaci vaší golfové tašky je důležité, aby nechyběly hole, míčky, týčka atd. Avšak nezapomeňte i na těchto 7 ne-golfových nezbytností.

Čistý ručník

Klademe důraz na čistý. Ručník je nezbytnou součástí pro udržení suchých rukou v horkém dni a utření potu z čela při náročném patu. Mnoho golfistů jednoduše hodí svůj ručník do tašky a nechají ho tam po celou sezonu. Nemusíme snad říkat, jak špinavý tento ručník na konci sezony může být.

Sprej proti hmyzu

Nespočet komárů zřejmě nebude to pravé obecenstvo, které by vás mělo provázet při každé jamce. Kromě zranění nebo hole, která „omylem“ skončila v jezírku, nemůže nic znepříjemnit kolo tak otravný hmyz.

Lékárnička

Ne že by se golf hrál v plném kontaktu, ale lékárnička se vždy hodí. Jen tak pro strýčka příhodu. Obvazy, mastička na zmírnění bodnutí hmyzem, aspirin, balzám na rty atd. To vše může poskytnout rychlou úlevu komukoliv ve vaší skupině.

Energetické tyčinky

Parádní kolo může být ohroženo dvoucifernými údery na posledních jamkách, protože vaše unavené tělo i myšlenky už míří ke klubovně. Energetické tyčinky dodají potřebnou energii, abyste dohráli v plné síle.

Čisté ponožky

Neznáme horší pocit, než když musíme po golfovém hřišti chodit v mokrých ponožkách. Dokonce i tak banální věc, jako je výměna mokrých ponožek za čisté, může oživit vaši hru.

Opalovací krém

Může být taky umísten v lékárničce, ale myslíme, že si zaslouží samostatný bod na našem seznamu, protože jen málo věcí je stejně nepříjemných jako spálený zátylek po celém dni na hřišti.

A které věci nesmí chybět ve Vašem bagu, když jdete na hřiště? Napište nám na facebook! Hezkou hru!