Cobra King F7 a Cobra Connect

Cobra pro rok 2017 přinesla na trh několik skutečně „cool“ driverů, které jsou prošpikovány nejnovější technologií.

V čem spočívá největší tajemství pro rok 2017?

Novinka, pomocí které se odlišují od všech konkurentů, se jmenuje Cobra Connect. K dispozici je u driverů:

• Cobra King F7
• Cobra King F7+
• Cobra King F7 HT

Cobra Connect pomáhá golfistům sledovat jejich vzdálenosti jako nikdy předtím. Zařízení je umístěno do gripu, takže to v žádném případě neovlivní právě hraný úder. Cobra Connect automaticky ukládá data o vzdálenosti do Vašeho mobilního telefonu, kde po odehrání kola můžete sledovat odpálenou vzdálenost na jednotlivých jamkách.

Zařízení je umístěno do samotného gripu driveru

Nemusíte tak kupovat žádné extra příslušenství, vše je v ceně golfové hole. Tato jedinečná technologie poskytuje hráčům zpětně dohledat všechny potřebné statistiky, které budete potřebovat pro zlepšení Vaší hry. Mezi ty nejdůležitější statistiky můžeme zařadit např. longest drive, průměrnou délku drajvů nebo počet zasažených fairwayí.

Mobilní aplikace je dostupná na App Store a Google Play

Mobilní aplikace se je ke stažení na tomto odkazu

Mezi další použité technologie můžeme zařadit např. Speed Channel, který zvyšuje rychlost míče i při úderech, které nejsou zasaženy na sweetspotu a v kombinaci s E9 variabilní tloušťkou facu hole dělá z „ef sedmičky“ zase o trošku trefitelnější, než byly předchozí modely.

Samotný face hole je vyroben z revolučního 811 titanu.

Unikátní MYFly8 díky kterému lze měnit loft úderové plochy do pěti různých nastavení od 9° do 12° a zároveň tři různá nastavení DRAW pro ty, kteří potřebují pomoct dostat trajektorii míčku do draw.

SmartPad technologie stabilizuje hůl v impactu proti přetáčení.

Cobra se i s letošními modely snaží o co nejneutrálnější Center of Gravity (CoG) a to zejména u modelu King LTD. Zároveň posunutím CoG co nejdále od úderové plochy maximalizují odpouštění a rychlost míče.

Cobra King F7 Driver 

Standardní King F7 nahrazuje předchozí modely Cobra Fly-Z a Cobra F6. Pohled shora napovídá, že hlava o velikosti 460cc je velmi podobná té loňské.

V rámci celkového snížení váhy hole je crown hole skutečně velmi tenká, v některých místech je tloušťka snížena až na 7mm.

Cobra King F7 driver je k dostání ve třech barevných provedeních

Na výběr je z třech barevných variant, a to černá, modrá a stříbrná. Jedna je hezčí než druhá a v reálném světě vypadají neuvěřitelně nádherně!

Grip: F7 GRIP: Lamkin REL (CONNECT Black)
Šaft: Fujikura Pro 60