Golfové boty Adidas Crossknit 3.0

Nedávno se uskutečnil 83. Masters turnaj a jako obvykle při této příležitosti i letos mnoho světových golfových značek představilo nové produkty z limitovaných edicí.

Adidas patřil k výrobcům, kteří se na tom samozřejmě podílely, a představil verzi limitované edice „Peaches and Cream“ golfové boty Crossknit 3.0.  Uvádí se, že jde o designový hold broskvím a krémovým zmrzlinovým sendvičům, které jsou k dispozici během Masters Week.

Adidas Crossknit 3.0

V průběhu celého Masters jste tyto boty mohli zahlédnout hned u několika hráčů (Dustin Johnson, Tyrell Hatton, Xander Schauffele a Sergio Garcia). Navzdory omezené edici se tyto boty nijak neliší od standardních golfových bot Crossknit 3.0, pokud jde tedy o funkčnost.

Obuv značky Crossknit 3.0 je nejmodernější nabídkou dnešních golfových bot od firmy Adidas. Crossknit 3.0 rozhodně spadají do současné moderní kategorie golfové obuvi. Jde o výkonnou golfovou botu, která může být nošena i mimo hřiště. Celá je v plné délce tlumena technologií Boost Foam, díky které poskytuje extrémní pohodlí.

Adidas Crossknit 3.0

Co uvádí Adidas? „Získejte vysokou návratnost energie při každém odpalu. Bez-spiková podešev se skvěle přizpůsobuje a je dostatečně odolná pro každodenní hru, zatímco lehký a vodoodpudivý textilní svršek udržuje vaše nohy suché po celou dobu hry.“

Okamžitě Vás ohromí hmotnost boty. Jsou velmi lehké, doslova jako peříčko. Na první pohled působí pohodlně. Svrchní materiál CircleKnit v kombinaci s vnějším povrchem TPU na patě boty i na nohou, obojí přináší módní, ale funkční vzhled.

Adidas Crossknit 3.0

Podešev Puremotion je celá pokryta trakčními oky, které se chovají jako malé čepy na  fotbalových botách AstroTurf, což poskytuje hráčům velkou stabilitu a trakci na golfovém hřišti i mimo něj.

S tímto modelem posouvá Adidas hranice možností golfové obuvi zase o kus dál. Přidejme k tomu odvážnou limitovanou edici „Peaches and Cream“, a skvělá volba pro nové boty do vaší výbavy je na světě.

Boty Adidas Crossknit můžete vybírat zde.