Meridian a Trophy Golf Tour společnosti Connea

Meridian a Trophy Golf Tour

Nedávno jsme na narazili na skvělou sérii turnajů, kterou pořádá česká společnost Connea.

Firma je již od roku 1998 pořadatelem celosezónních řetězců golfových turnajů (tzv. Tours), které si díky nadstandardnímu organizačnímu stylu vybudovaly na domácí golfové scéně velice dobré jméno a prestiž.

Konkrétně se jedná o série Meridian a Trophy Tour. A jelikož fotky vydají za tisíc slov, prohlédněte si galerie posledních pořádáných turnajů, abyste nasáli jedinečnou atmosféru golfových Tour.

Z fotek je ihned na první pohled znát, jak precizní práci pořadatelé odvádějí.

Meridian Golf Tour

Třetí turnaj této série se letos odehrál v krásném prostředí golfového resortu Ropice. A i přes nepžízeň počasí na hřišti panovala soutěživá, ale hlavně dobrá a veselá, nálada během celého turnaje.

Přesvědčte se sami v této rozsáhlé fotogalerii.

Meridian Golf Tour a Trophy Golf Tour
Na turnajích panuje skvělá a pohodová atmosféra.

Trophy Golf Tour

S Mezinárodním filmovým festivalem v Karlových Varech proběhl čtvrtý podnik Trophy Tour, který se odehrál v CHKO Slavkovský Les. Nad greeny Resortu Cihelny první červencovou neděli vládlo příjemné golfové počasí, které si všichni náramě pochvalovali. Mezi devíti desítkami hráču, kteří se zúčastnili turnaje, si ti nejlepší rozdělili mnoho exluzivních cen.

Krásnou galerii najdete přímo na stránkách pořadatelů.

Meridian a Trophy Golf Tour společnosti Connea
O účastníky turnaje je královsky postaráno.

Historie a pozadí golfových Tours

Tours, původně zaměřené na vlastní golfový turnaj a jeho doprovodný program, se dnes neorientují pouze na produkční aspekt dané akce, kde precizní organizace je již považována za standard, ale soustřeďují se na využití obchodních, politických, či společenských kontaktů, které se v nich koncentrují.

Kdo je společnost Connea?

Firma je orientována na business a následné synergie („B2B“a „B2G“), samotný golf se stává pouze nástrojem péče, hlavním předmětem je pak celoroční klientský servis spočívající zejména v systematické práci s pečlivě aktualizovanou klientskou databází a následným osobním propojováním mezi reklamními partnery Tours.

Celý projekt si určitě zaslouží pozornost a uznání za opravdu vysoký standard služeb, kterým by se mohla inspirovat velká spousta golfových turnajů. Věříme, že se tento vysoký organizační přístup postupně inspiruje mnoho dalších turnajů.

Hezkou hru!