Motocaddy M1 Pro – výborný elektrický vozík

Proč hráči nechtějí používat elektrický vozík? Zde je pár nejčastějších důvodů:

  • zabírá příliš místa,
  • vozík je neprve třeba poskládat,
  • není moc praktický,
  • je poměrně drahý.

Spousta elektrických vozíků spadá nejméně do jedné z kategorií. Někdy do úplně všech.

Pak se ale na trhu objevil Motocaddy M1 Pro.

Má vzhled klasického elektrického vozíku. Není však příliš robustní, což se nám velice líbí. Jeho luxusní vzhled si zamilují hráči, kteří mají rádi černou barvu.

Na elektrický vozík je poměrně malý, nebude vám tedy překážet ani doma, zejména pokud bydlíte v bytě a nemáte k dispozici garáž. Když se uskladní v kufru auta, bez problému zůstane dostatek místa i na další golfové vybavení.

Vozík je o 40 % menší než klasické elektrické vozíky!

Díky důmyslnému provedení se Motocaddy M1 Pro snadno poskládá do malého přenosného balíku.

Vozík ve složeném stavu je opravdu malý a skvěle se s ním manipuluje

Jedním z typických znaků je návod k rozložení podle čísel, které jsou umístěny přímo na vozíku. Ty jednoduše vysvětlují, v jakém pořadí správně zatlačit, zatáhnout či otočit páčkami, aby se vozík rozložil. Tato funkce výborně pomáhá seniorům.

Ano, na trhu jsou vozíky, které se rozloží snadněji a rychleji. Ale díky číselnému postupu, je rozložení M1 Pro naprostá hračka.

Na hřišti si můžete vybrat z 9 rychlostí, které se přehledně zobrazují na displeji. Zrychlení nebo zpomalení vozíku je tak naprosto jednoduché. Nastavitelná rukojeť zaručí kontrolu a klidnou jízdu.

Ovládání vozíku je skutečně jednoduché a vše lze nastavit jedním prstem

Pojistka zajistí, že váš bag zůstane na místě, bez ohledu na tvrdost terénu. Dokonce i bez ohledu na sílu, kterou házíte své hole zpět do vaku.

Motocaddy přidal i pár vylepšení. USB konektor na dobíjení a nastavitelnou rukojeť ocení jistě každý.

Dokonce máte i možnost vozík automaticky poslat až do vzdálenosti 45 metrů. Tato funkce se hodí při zakončování na greenu, zatímco váš bag už pomalu směřuje k dalšímu odpališti.

Je nám jasné, že spoustu hráčů zajímá baterie. Mohli jsme si vyzkoušet vozík, který měl lithiovou baterii. Byla poměrně lehká a snadno přenosná. Baterka se nabije rychle a dlouho vydrží. Ale jelikož byla úplně nová, tak nedokážeme říct, jaká bude její výdrž ve druhé nebo třetí sezóně používání.

Hodnocení

Pro nás je vozík Motocaddy M1 Pro jeden z nejlepších na trhu.

  • Mistrovský design Motocaddy,
  • jednoduché a rychlé poskládání,
  • nezabírá moc místa,
  • na hřišti určitě nezklame!