Není obal jako obal – představujeme stylovku od Danny P.

Luxusní obal na scorekartu

Obalů na scorekarty existuje na trhu spousta. Široký výběr score karet jde od základních napodobenin kůže za pár nižších stovek, až k designovým „pokusům“ z kůže za několik set korun. Nicméně v golfovém vybavení se jedná pořád o trošku opomíjený segment a i největší hráči na trhu, jako je např. Callaway, se spokojí s pásovou výrobou rádoby elegantního obalu.

Pokud hledáte levné a dostupné řešení, tak tyto základní obaly velice dobře plní svou funkci.

Kožený obal na scorekartu
Takto vypadá obyčejný obal na scorekartu. Neurazí, ale nenadchne.

Obaly se dají také dokonce personalizovat, jejich personalizace je výhodnější od většího počtu kusů, a proto jsou velice vhodné jako firemní vánoční dárky pro golfisty.

V případě, že si potrpíte na designové kousky, tak šikovní čeští řemeslníci přišli s krásným a elegantním řešením pro všechny golfisty, kteří chtějí kvalitní vybavení ve všech ohledech a nebudou dělat kompromisy za žádnou cenu.

Obaly na golfové scorekarty

Ručně vyráběné kožené obaly od Danny P. splňují vše, co byste si pod pojmem luxusní obal na scorekartu představili. Obaly nejen skvěle vypadají, ale také nedělají žádný kompromis mezi designem a funkčností.

Je to také díky tomu, že jeden z designérů firmy Danny P. je sám zapálený golfista, a proto obaly prošly dlouhou fází prototypování, než se dobrali k finální podobě, která je jednoduše – perfektní.

Co říkají o obal samotní výrobci?

Pouzdro na golfovou score kartu jsme navrhli nejen tak, aby reflektovalo naše vysoké nároky na čistý design, ale aby svou funkčností plně dostálo heslu #LepšíKaždýmDnem a pomohlo vám zlepšit výkony při tréninku i turnajích.

Jeho rozměry přesně sednou drtivé většině score karet a nabídnou dostatek prostoru pro pohodlné zaznamenávání tréninků a umístění birdie karty i karty s pin pozicemi.

Avšak mnohem více, než na sladkých slovech výrobce, záleží na tom, co říkají zákazníci. A i tady lze najít jen samé superlativy a např. zákaznice Tereza o scorekartě napsala: „Dokonalá práce, velmi kvalitní a precizní zpracování a ta vůně kůže… Krásný dárek!“

A nám nezbývá nic jiného, než dát paní Tereze zapravdu. Obaly jsou vážně špičkové.

Luxusní kožený obal na scorekartu s monogramem
Takový nádherný kousek je radost personalizovat vlastním monogramem.

Je tedy čistě jen na vás, jakou cestou se vydáte. Zda chcete obal co nejlevnější nebo si naopak pořídíte kousek, který bude také krásným designovým doplňkem. Pokud budete chtít někdy darovat scorekartu, pak za všechny golfisty prosíme – sáhněte vždy jen po kvalitní práci, ze které bude mít obdarovaný nefalšovanou radost.

Luxusní obaly na score karty s monogramem Danny P

A kolik taková paráda stojí? Je pravda, že obal je dvojnásobně dražší než běžně dostupné kousky, ale 1 690 Kč není tak moc, když vezmete v potaz, že se jedná o výrobek, který je vyroben přímo v České republice z té nejlepší italské kůže.

A co za své peníze dostanete?

  • 5 praktických úložných slotů.
  • Ideální na turnajovou score kartu.
  • Flexibilní držák na tužku.
  • Originální tužka jako dárek.
  • 30 tréninkových score karet.
  • Speciální tréninkový zápisník.
  • To vše v rozměrech: 185 x 110 x 7 mm.

A když uvážíte, že kožené obaly od Danny P. můžete ještě nechat personalizovat monogramem jen za 290 Kč, tak máte tip na skvělý dárek pro golfistu pod 2 000 Kč.

Personalizované scorekarty na golf s monogramem.
Ražba monogramu do kůže vypadá opravdu skvěle.

Tak hezkou hru s novým koženým obalem na score kartu!