Novinky v golfových klubech – květen 2018

Vybíráme zajímavé akce z českých golfových klubů. V květnu nás zaujalo.

GolfBike 2018 na Ostravici

Golfbike je zážitkový závod pro opravdové sportovce, golfová hra spojená s jízdou na kole. Přijeďte si zahrát golf na hřiště s výhledem na Lysou horu a další okouzlující panoramata Beskyd.

Golfbike je kombinace hry golfu na horském hřišti s jízdou na kole v terénu. Trasa je navržena tak, aby byla sportovní výzvou, ale zvládne ji ujet i středně zdatný cyklista.

Není potřeba mít speciální zkušenosti s technikou jízdy na horském kole. Jak vypadal loňský ročník se podívejte ve velké galerii Golfbike 2017.

Více informací a přihlášky na www.golfbike.cz

Golfbike 2017 galerie fotky
Tým Golfiq.cz na Golfbike 2017. Foto archiv Golfbike.cz

Letní dětské kempy na Albatrossu

Klub Albatross zveřejnil letní termíny dětských golfových kempů.

Během golfového kempu se děti nebudou pouze učit jak hrát a zlepšovat svůj golf a náplní nebude pouhé odpalování míčků. Děti se musí naučit využít celý svůj potenciál a osvojit si ty správné dovednosti, které jim pomohou hru zlepšit.

V kurzu je čekají samozřejmě golfové tréninky, soutěže, hra na hřišti, cvičení formou hry a v neposlední řadě také spoustu zábavy a noví kamarádi. Kurzy budou probíhat pondělí až čtvrtek a vybrat si můžete ze dvou prázdninových termínů:

  • 16. – 19. července 2018
  • 6. – 8. srpna 2018
Dětské golfové kempy Albatross
Foto Archiv Albatross Golf Resort

Kemp je určen pro děti 5-12 let. Cena 6 700,- Kč zahrnuje veškeré náklady na stravování a pitný režim. Detailní info najdete na webových stránkách klubu. Nebo kontaktujte production manažerku Kateřinu Čihákovou.

Golf Resort Black brigde nás baví

Nikdo nemá rád, když musí čekat na hřišti, než dohraje pomalejší flight před námi. Robert a Mates vám na videu ukáží, jak si tento čas zpříjemnit. Ale pozor, zkoušejte jen na vlastní nebezpečí!

Na tohle video jsme narazili zcela náhodou a velice nás pobavilo, už teď se těšíme, co dalšího si tahle dvojka z Golf Resort Black Bridge připraví příště.

Golf&Spa Kunětická hora hledá pomocníky

Zní to neuvěřitelně, ale uskuteční se již 7. ročník D+D REAL Czech Challenge 2018. Pro klub z Kunětické hory je to velká čest.

Klub hledá dobrovolníky na výpomoc při turnaji. V případě zájmu tak můžete být součástí turnaje evropského formátu, více informací získáte, když pošlete e-mail s nabídkou výpomoci na: mike@gckh.cz

Hřiště i driving se pro veřejnost zavírají od neděle 20.5. do neděle 27.5.

Golfový turnaj D+D real czech challenge 2018
Uprostřed vítěz ročníku 2017 – Julian Suri (v růžovém). Foto archiv www.czechchallenge.cz

Tak hezkou hru i v květnu!