Představujeme boty Puma Ignite Disc

Puma Golf využila svou DISC technologii nejdříve na běžeckých botech. A nyní bude využita i na poslední kolekci golfové obuvi. Díky Puma Ingnite Disc nabízí boty větší komfort a stabilitu.

Jak jistě každý golfista ví, chodidla dostavají při delší hře pořádně zabrat. Správná obuv může dostat vaši hru na úplně jiný level. Právě proto se Puma Golf snaží vytvořit takové boty, které zajistí hráčům maximální možný komfort.

Minulé léto Puma představila jejich DiscFit systém bez tkaniček. Tyto boty nabízí elegantní desing a komfort. Jedinečný Puma Ignite Disc nabízí golfistům to nejpohodlnější obutí na trhu.

A jak tyto boty fungují?

Nahoře na botě se nachází otáčivý regulátor. Otočením doprava se vnitřní drátky utáhnou a perfektně spojí chodidlo s botou. Otočením doleva se bota opět uvolní. Tímto Puma vytvořila botu, která golfistům zaručuje absolutní pohodlí během všech 18 jamek.

„V Puma Golf se snažíme posouvat hranice inovací u všech našich výrobků. Bereme ohled na specifické potřeby golfisty: styl, pohodlí a stabilitu,“ říká Grant Knudson, vedoucí oddělení obuvi Puma Golf.

S přidáním DISC technologie nyní nabízejí boty více stability a přizpůsobí se noze lépe než kdykoliv předtím. Pouhým jednoduchým otočením disku se boty skvěle přizpůsobí a bezpečně hráče udrží v pohodlí během kola. Je to rychlé a snadné.

Varianty boty Puma Ignite Disc – Video a Foto credit @Cobra Puma Golf

Puma se zaručila, že golfové boty nové řady poskytují maximální pohodlí a podporu. To vše díky Ignite Foam v podrážce boty. Podrážka byla speciálně navržena, aby bota co nejlépe reagovala. Ignite Foam pomáhá, během švihu, účinněji uvolňovat energii. Poskytuje citlivé odpružení a optimální odraz s každým odpalem.

Ještě větší pohodlí v botě TitanTour Ignite Disc je dosaženo zahrnutí PU vložky s ultratenkou TPU PWRFRAME. Ta dodává speciální podporu, pevnost a zvýšenou flexibilitu, s cílem zlepšit celkovou výkonnost.

Puma myslí na všechny milovníky golfu bez rozdílu pohlaví a věku!

Puma se na trh chystá se čtyřmi modely Ingnite obuvi. Pro muže, ženy, ale i dokonce pro juniorské golfisty. Ti, kteří už boty vyzkoušeli, tvrdí, že jsou to ty nejpohodlnější boty, které kdy na sobě měli. Poskytují maximální funkčnost, univerzálnost a styl.

Dámské Blaze Disc jsou velmi stylové boty, které se rychle a snadno přizpůsobí noze. Ideální pro golfistky, které mají na hřišti rády styl a pohodlí.

Chlapecké Puma Golf Grip Disc Shoes jsou přístupné pro mladší generace golfistů. To nejlepší pohodlí už od samých začátků!