Představujeme Nike Lunar Control Vapor 2017

Většina golfistů v našem okolí (až na pár výjimek) se výrazněji nepřiklání ani k jedné značce. Proto pokaždé, když se na trhu objeví něco lepšího, mění automaticky hole nebo míčky.

Jediná věc, kterou ale drtivá většina golfistů mění zřídka, je značka bot. Tentokrát jsme se podívali na golfovou vlajkovou obuv společnosti Nike.

Nike vyvinul pro model 2017 zcela novou podrážku

Konkrétně na poslední model Lunar Control Vapor 2017. Nike přidal svému modelu Lunar Control Vapor naprosto novou podrážku. Ta poskytuje báječný komfort a přilnavost.

Komfort především

I když je podrážka modelu Lunar Control Vapor zcela nová, bota sedí stále výborně. Nike dokonale skloubil ohebnost s podporou. Vložky vyjdou vstříc veškerým pohybům. Boty zůstávají stále lehké a bez problémů v nich zvládnete 18 jamek.

Vzhled zůstává

Z estetického hlediska na modelu Lunar Control Vapor jasně poznáte jeho předchůdce. Fajfka na špičce boty zůstala stejná jako u Lunar Control 4. Struktura Flywire je zřetelnější než měl Lunar Control 3. Nike ale nic nepřehnal a Lunar Control stále vypadají jako sportovní golfové boty.

Lunar Control je momentálně k dostání v těchto barevných kombinacích.
Pro dámy Nike připravil modrou a bílou variantu.
Pánové si mohou vybrat z černé, červené nebo bílé varianty.

Dámská bílá varianta

Perfektní přilnavost

U tohoto modelu visel jediný otazník. Jak na tom bude přilnavost obuvi? Naštěstí je výsledek naprosto úžasný. Můžeme s klidem říci, že předčila i tradiční gumové hroty. I na sypkém písku můžete švihnout z plných sil bez podklouznutí. Lepší přilnavost golfové boty si lze jen stěží představit.

Závěrečný verdikt

I přesto, že se tento model od svých předchůdců lehce vzdaluje, výsledek je stále stejný. Nike Lunar Control Vapor budou v roce 2017 budou soutěžit o nejvyšší příčky mezi golfovými botami.

Nový design podrážky zaručuje skvělou přilnavost ve všech situacích. Maximální komfort a pohodlí boty jsou jen třešničkou na pomyslném dortu!

Za své investované peníze dostanete perfektní boty, které vám vydrží několik sezón!

Pánské golfové boty Nike Lunar Control Vapor 2017 v černé barvě