Představujeme značku bot Skechers

Nejnovější řada golfových bot Skechers Go Golf bude dle našeho názoru tento rok velice silným konkurentem klasických golfových značek jako je např. FootJoy nebo Nike. Díky nejnovější technologiím v kombinaci s elegantním designem a moderními barevnými schématy tvoří velice silného hráče pro rok 2017 v oblasti golfové obuvi.

Vynikající výkon a pohodlí

Již v roce 2014 přišla společnost Skechers na golfový trh s vysoce výkonnostní technologií GOrun, která byla primárně vyvinuta pro běžecké speciálky. Golfové boty GoGolf jsou speciálně navrženy tak, aby chodidlo bylo nízko nad zemí a tím pádem se hráči cítili maximálně spojení s povrchem což je velice důležité pro golfový švih.

Co se týká pohodlí, tak ani zde neusnuli na vavřínech a nabízejí maximální komfort po celou osmnáctku za jakýchkoli podmínek.

Komfort je zajištěn především díky pěně, které se označuje jako 5Gen neboli více známá technologie Resamax. Toto odpružení chrání nohy golfistům a zároveň poskytuje dostatečnou oporu i při švihu na mokrém povrchu.

Další technologii, kterou musí ocenit snad každý golfista, který někdy hrál v dešti či v ranní rose, je H2GO membrána, která má za účel chránit boty před promoknutím. Dri-lex technologie má zase za úkol chránit šlapky před vlhkostí, kterou odvádí z boty ven.

Na celkovém vývoji golfových bot Skechers se podíleli i profesionální hráči včetně legend Colina Montgomerie, Matta Kuchara, Belena Mozo, Russella Knoxe a Wesley Bryana.

Skechers GO GOLF PRO 2

Tato bota bývá označována jako příští generace nejvyspělejší golfové boty značky Skechers. Nabízí především skvělý grip (přilnavost na všech površích s vyměnitelnými spiky). Klasický kožený svršek společně s H2GO membránou jsou vynikající volbou i do těch nejnepříznivějších podmínek.

Skechers GoGolf Pro 2 2017

Skechers GO GOLF Elite 2

Bota sedminásobného vítěze PGA Tour Matt Kuchar. Je k dispozici s průsvitnou bezspikovou podrážkou a v kombinaci s vysoce měkkou stélka poskytuje hráčům nejvyšší úroveň komfortu a stability.

Skechers GoGolf Elite 2 2017

Skechers GO GOLF Focus

Skechers GoGolf Focus spojují technologie a komfort v designu inspirovaném běžeckou botou. Nízký profil boty pro vynikající trakci. H2GO štít zaručuje vodotěsnou ochranu díky podlepeným švům. Dynamic Upper Fit mezipodešev účinně tlumí nárazy. Dri-Lex technologie odvádí vlhkost z boty.

Tyto golfové boty jsou vybaveny anti-mikrobiální stélkou Agion, která udržuje nohy svěží při dlouhé chůzi na hřišti. Podrážka je také vybavena výměnnými Softspikes špunty s cílem maximalizovat stabilitu.

Skechers GoGolf Focus 2017

Dámské Skechers GoGolf Birdie 2017

Svrchní část dámských bot je z prodyšného materiálu – perforace akcenty umístěnými na horní části pro větrání a cirkulaci vzduchu, uzavřené podlepené švy poskytují bezkonkurenční ochranu proti vodě pro výjimečné pohodlí.

Goga Mat® vložky poskytují účinné tlumení nárazů a vytváří extrémní měkkost pod nohama při hře. Golfové boty jsou vybaveny GO impulse podešvem, který nabízí maximální flexibilitu. Odolná TPU podrážka pro spolehlivou trakci a stabilitu.

Skechers GoGolf Birdie 2017