Technologie vybavení Adidas a Under Armour

Zorientovat se v široké nabídce golfového vybavení a zejména v jednotlivých technologiích není žádná legrace. Technologie golfového oblečení nás velice zajímají a pokusíme se vám je také co nejvíce přiblížit a objasnit.

Postupně se podíváme na zoubek všem největším značkám na trhu.

Adidas Golf technologie

ClimaProof Wind je nejprodyšnější lehká struktura, jejíž úroveň ochrany je nastavena k použití pro častý pohyb. Je to ideální materiál pro odpolední hru v chladných a vlhkých podmínkách.

ClimaProof Rain umožňuje pohyb v podmínkách vytrvalejšího deště, zamezuje proniknutí vody skrz tuto skořápku, ale součásně je zaručena vysoká prodyšnost.

ClimaProof Storm oděvy jsou určeny do náročných klimatických podmínek, které panují například na horách. Hodnota vodního sloupce se u těchto materiálů pohybuje kolem 10 000 mm.

ClimaCool je systém, ktery umožní vzduchu cirkulovat přímo u vaší pokožky a tím také odvede teplo a pot od pokožky.

ClimaWarm je nejvyspělejší izolační vrstvou ve sportovním oblečení. ClimaWarm udržuje teplo u těla a vy se díky ní budete cítit v teple i za mrazivého počasí.

ClimaHeat insulation je kombinace technologie Primaloft (jde o velmi lehký a prodyšný syntetický materiál, který skvěle izoluje teplo) a toho nekvalitnějšího peří s voděodolnou úpravou. Tento systém zajistí udržení tělesné teploty i pokud zmoknete, nemusíte se obávat prochladnutí v dešti nebo při hustém sněžení.


Under Armour technologie

ColdGear technologie
ColdGear odvádí pot od těla a pomáhá cirkulaci tělesného tepla, čímž udržuje sportovce zahřáté a přitom je nijak nezatěžuje.

Storm technologie – udrží v suchu za každého počasí. Na první pohled či na omak zcela normální materiál, ale jeho tajemství je v uspořádání vláken a v povrchové úpravě Durable Water Repllent (DWR), která odpuzuje vodu a tak kapky vody do materiálu nevsáknou, ale stečou. Technologie zároveň odvádí pot od těla, ale žádnou vlhkost zpět nepropustí!

Durable Water Repllent (DWR) technologie samotná vás bude chránit před menším deštěm.

HeatGear technologie za využití super-lehkých vláken sportovce chladí a pomáhá udržovat v suchu i v největším horku. Vsakuje vlhkost a usnadňuje ventilaci. Tohle sice o sobě dnes tvrdí kdejaké tričko, nicméně jedině u Under Armour si můžete být jisti, že technologie byly vyvíjeny špičkami ve svém oboru za pomocí profesionálních atletů.