7 vánočních dárků pro nejmenší golfisty

Aktualizováno pro vánoce 2017.

Vánoce si určitě nejvíce užívají děti, které se nemohou dočkat, až se pustí do rozbalování všech dárečků, které jim Ježíšek nadělil. Pokud máte doma malého golfistu, určitě vám přijde vhod pár tipů na dárek, který jim nejen udělá radost, ale hlavně jej využijí i na hřišti.

Tady je 7 tipů na dárky pro malé golfisty a golfistky.

1. Limitovaná edice Star Wars

Kdo by nemiloval Hvězdné války? Pokud máte doma malého nadšence, který s golfovou holí na hřišti mává jako se světelným mečem, pak mu rozhodně uděláte velkou radost dárkem z limitované edice Star Wars. Opravdu se povedla!

2

Srdce každého fanouška zaplesá radostí


2. Zábavné headcovery

Se zábavnými headcovery se v poslední době doslova roztrhl pytel a výrobci se předhání, kdo vyrobí divočejší headcover na golfové hole. Nabídka je opravdu široká, takže vybrat oblíbenou postavičku vašich miláčků jistě nebude žádný problém.

1

Srdce každého fanouška zaplesá radostí


3. Golfový set s vozíkem

S tím, že děti rostou jako z vody, nic nezmůžeme. Golfové hole z loňské sezóny najednou nestačí a je třeba se pohlédnout po nové výbavě. Pokud byly vaše ratolesti letos opravdu abnormálně hodné, určitě je potěšíte setem golfových holí v balíčku s vozíkem. Nákupem v balíčku se dá ušetřit i pár tisícikorun.

3

Nákupem výhodné balíčku se dá ušetřit pár tisíc korun


4. Dětské golfové boty

„Máááámíííííí, mě ta bota tlačí!“ Tato věta jistě budí nejednoho rodiče z klidného spánku. Z bot děti vyrostou snad během jedné sezóny. Využijte proto slev kolem Vánoc a určitě najdete boty z letošní kolekce za skvělé ceny!

4

Boty z letošní kolekce se dají na konci roku sehnat s výraznou slevou


5. Nepromokavé vybavení na golf

Nepromokavý set je velice praktický dárek, pokud patříte mezi nedočkavé golfisty a na hřiště vyrážíte ihned s prvními slunečními paprsky. Na jaře ale bývá počasí hodně proměnlivé, proto se vyplatí vždy vyrazit na golf dobře připraven!

5

Žádný jarní déšť  vás nepřekvapí


6. Dětské golfové rukavice

Na závěr přidáme tipy na dvě maličkosti, pokud už jen sháníte drobnosti na poslední chvíli. US Kids vyrábí krásné rukavice speciálně pro děti a bez rukavice se na golfu prostě neobejdete.

6

Rukavice jsou ideální jako poslední maličkost


7. Golfové kšiltovky

Kšiltovka je také hezký doplněk, kterým vyřešíte poslední chybějící dárek z celkového seznamu. Čepice se dnes vyrábí v mnoha barevných variantách, vyberte takovou, která bude vašemu malému golfistovi nebo golfistce hezky barevně ladit se zbytkem outfitu.

7

Barevnou variantu čepice vyberte podle hracího outfitu

Snad vám naše tipy pomohly s výběrem dárku pro nejmenší golfisty a pokud se vám článek líbil, pošlete jej dalším tápajícím rodičům a kamarádům.

Vánoce 2017 další tipy na dárky

Veselé Vánoce a hezkou hru!