Swing Caddie SC300 vám pomůže s odpalem

Analyzátor švihu Swing Caddie

Swing Caddy SC300 je nejnovější přírůstek do rodiny přenosných měřících zařízení na golf. Poskytuje golfistům kompletní analýzu švihu, let míčku a rovněž jeho vzdálenosti včetně úhlů startu a vrcholových dat. Pomocí nejnovějších technologií radarů Doppler nabízí přístroj SC300 nekompromisní přesnost.
To vše uvádí výrobce.

A jaká je tedy realita a k čemu je taková tréninková pomůcka vůbec dobrá?

To zásadní je, že dostanete pod kontrolu svůj švih, a to z každou holí zvlášť. Hlavním cílem je při opakovaných odpalech porovnávat jednotlivé rány a dlouhodobě se dopracovat konzistentní techniky. Čím více informací o svém švihu máte, tím snadněji se zlepšujete. To v praxi přesně znamená to, že po tréninku pak dokážete odpálit s vyšší přesností a nejlépe navíc stále stejně. Swing Caddy přehledně porovnává jednotlivé rány, překrývá trajektorie letu míčku a vy máte dokonalý přehled jak jste na tom s technikou. Samozřejmě si ukládáte statistiky pro každou hůl zvlášť, můžete tak pracovat cíleně na svých slabých místech a v čase vidíte váš pokrok.

Data konkrétního odpalu
Analyzátor švihu Swing Caddie

Porovnání trajektorií více odpalů

Analyzátor švihu Swing Caddie

Statistiky odpalů pro jednotlivé hole
Analyzátor švihu Swing Caddie
Co všechno Swing Caddie měří?
– vzdálenosti – celková vzdálenost + carry
– tvrdost a přesnost impaktu
– rychlost míčku
– úhel vzletu míčku
– švihová rychlost
– vrchol odpalu

Analyzátor švihu Swing Caddie

Propojení s telefonem
Díky praktické aplikaci a připojení bluetooth standardem získáte přehled o své hře přímo v telefonu. Vidíte tak pohromadě vše potřebné o vaši hře, a můžete na sobě pracovat.

Shrnutí
Swing Caddie je lehké a přenosné zařízení, které si můžete vzít kamkoli. Svou přesností je srovnatelné s průmyslovými monitory. V každém případě vám pomůže zlepšit vaši hru. Získáte konkrétní data o vašem odpalu a dlouhodobě na něm pracujete.
Pěkně zpracovanou video recenzi najdete zde:

Výhody
– malý a přenosný monitor
– propojení s mobilní aplikací
– vysoká přesnost pro tuto cenovou hladinu
– dálkové ovládání

Koupit Swing Caddie pak můžete na golfiq.cz zde.