Které hodinky se nejlépe hodí ke golfovému outfitu?

Golf je hra, která si v posledních letech zajistila opravdu obrovskou popularitu. Není se čemu divit – při zachování sportovní atmosféry jde o klidný a příjemný sport, díky kterému i relaxujete.

Ke golfu však neodmyslitelně patří pár společníků. Kromě polo triček, golfových svetříků nebo kvalitního golfového vybavení i exkluzivní hodinky.

Pokud nevíte, které si vybrat jako doplněk golfového outfitu, čtěte dále.

Tissot + golf = ideální kombinace

Švýcarská značka, Tissot, v sobě spojuje neuvěřitelnou pánskou eleganci a čisté linie. Potřebujete hodinky, které dotvoří váš golfový outfit? Vsaďte na Tissot Vintage.

Hodinky Tissot Vintage
Hodinky Tissot Vintage | photo credit @Timestore

Hodinky jsou složeny ze zlatého pouzdra a řemínku z ušlechtilé kůže. Safírové sklíčko odolá i škrábancům a 18-karátové zlato z vás udělá krále golfového klubu. Jednoduchost a čistota – i to je Tissot Vintage.

Vezměte si hodinky Ingersoll 1892 i na golf

Ingersoll je známá americká značka, která se zároveň řadí k nejstarším v zemi. Její zakladatelé ji od počátku koncipovali jako jednoduchou, ale velmi kvalitní. Proslavili se tím, že chtěli, aby si v dané době mohli dovolit náramkové hodinky opravdu všichni.

Už během prvních let prodali přes milion hodinek, což z nich udělalo boháče a mohli se proto začít soustředit i na exkluzivní modely hodinek.

Turbínové golfové hodinky Ingersoll Tourbillon

Když se řekne kombinace slov luxusní elegance, vybaví se nám přesně tyto hodinky. Setkává se zde mix naleštěného růžového zlata a decentního koženého řemínku. Pouzdro je vyrobeno z odolné nerezavějící oceli a ciferník kryje silné safírové sklíčko. Ať si hodinky dáte k jakémukoliv golfovému oblečení, na ruce vám vykouzlí divadlo vkusu.

Hodinky Ingersoll Tourbillon Golden Spike
Hodinky Ingersoll Tourbillon Golden Spike | photo credit @Timestore

Golfová atmosféra za nízkou cenu

Pánské náramkové hodinky Prim Automatic True v sobě spojují lehký, ale funkční design s jednoduchostí golfu, která je pro tento sport vlastní.

Minerální sklíčko, které kryje ciferník, ho ochrání před případnými škrábanci. Pouzdro je pak vyrobeno z nerezové oceli.

Hodinky Prim Automatic True
Hodinky Prim Automatic True | photo credit @Timestore

Také tento kousek přidává řemínek z ušlechtilé kůže, což z tohoto výrobku činí perfektní módní kousek pro golfisty. Pokud potřebujete hodinky na golf a nechcete za ně utratit příliš mnoho peněz, Prim je skvělá volba.

Masivní jednoduchost

Daniel Wellington se ve světě proslavil tím, že hodinky této značky jsou založeny na absolutní jednoduchosti. Právě proto si je oblíbily i ženy, které přesně tuto jednoduchost milují. Kombinace bílého ciferníku, řemínku z hnědé ušlechtilé kůže a zlatých detailů je prostě nesmrtelná.

Hodinky Daniel Wellington Classic St. Mawes
Hodinky Daniel Wellington Classic St. Mawes | photo credit @Timestore

Pokud dáma hledá dokonalý módní kousek na golfová odpoledne, jsou hodinky s označením Daniel Wellington Classic St. Mawes výborným společníkem.

Ingersoll má golfové hodinky i pro ženy

Ženská jemnost, nenucenost, exkluzivita a luxus. To vše se snoubí v hodinkách Ingersoll 1892 The Herald. Kombinace bílého koženého náramku a růžového zlata a PVD oceli je neodolatelným doplňkem každé sportující dámy.

Hodinky Ingersoll 1892 The Herald
Hodinky Ingersoll 1892 The Herald | photo credit @Timestore

Na greenu musíte okouzlit nejen svými schopnostmi, ale i outfitem. Tyto klasické americké hodinky dotvoří váš styl.

Které hodinky budou nejlépe sedět k vašemu golfovému outfitu
I na greenu můžete vypadat skvěle

Ať si vyberete kterýkoliv kousek z dnešního článku, budete mít jistotu v tom, že v každém golfové klubu budete styloví a všem ukážete svůj dobrý vkus.

Nezáleží na tom, zda budete hrát golf v Dubaji nebo v Německu. Exkluzivní styl a outfit se dobře ukáže všude. Jste připraveni na nejlepší hru svého života?

Hezkou hru!