Wilson D300 – novinka sezóny 2017

Představujeme nový přírůstek do rodiny Wilson.

Značka Wilson, která se pyšní nejvyšší počtem vyhraných turnajů Major, přišla na trh s novou řadou D300, která disponuje zcela novou Fast Fit technologií. Tato novinka umožňuje hráčům využívat jeden z nejjednodušších nastavitelných systémů loftu dráhy letu míče (draw, neutral či fade) – platí to pro drivery, dřeva a hybridy. Železa využívají tzv. FLX technologii, která pomáhá hráčům minimalizovat kontakt se zemí při impaktu s golfovým míčkem.

Další důležitým faktem je technologie Right Light, která pomáhá zrychlit švihovou rychlost a dochází tak prodloužení ran, což uvítá každý golfista. Rovněž došlo ke zvětšení úderové plochy, která má za následek větší odpuštění špatně trefených ran.

 

Driver Wilson Staff D300

Nový driver Wilson Staff D300 disponuje aerodynamickým designem, který dělá z D300 jeden z nejlehčích a nejrychleji nastavitelným driverem na trhu.

Aerodynamický tvar driveru si na první pohled zamilujete

Fast Light technologie, s objemem hlavy hole 460cc váží pouhých 202 gramů. Celková váha včetně šaftu (shaftu) je pouhých 273 gramů. Nový aerodynamický tvar hlavy hole, obsahuje viditelný Micro Vortex Generator, který snižuje zatahování ran (pull nebo push) a zároveň poskytuje vyšší rychlosti hlavy hole pro lepší vzdálenost.

Green Means GO! Fast Fit technologie umožňuje hráčům provádět rychlé úpravy nastavení loftu bez odstranění hlavu hole ze šaftu a zároveň je možné rovněž měnit váhu hlavy hole pomocí vyměnitelných závaží, což má za následek ještě vyšší švihovou rychlost.

Nastavení loftu je možné v rozpětí od 8 ° do 14 °.

Nastavení dráhy letu je možní ve třech různých pozicích: Draw, Neutral a Fade.
Driver má tři druhy nastavení váhy hlavy hole.

Šaft: Matrix Speed Rulz A type
Grip: Golf Pride Tour 25

 

Dřevo Wilson Staff D300 & Hybrid Wilson Staff D300

Fairway dřevo D300 i hybrid D300 navazuje na driver ve stejném duchu. Také disponuje aerodynamickým tvarem hlavy hole, ale oproti driveru disponuje i tzv. Carpenter Custom 455 z nerezové oceli, což dopomáhá k vyšší rychlosti golfového míčku a tím pádem i delších vzdáleností. I u dřev a hybridů bylo použito technologie Micro Vortex Generator, které snižuje zatahování ran.

Dřevo a hybrid série Wilson Staff D300

Dřevo D300 je k dispozici ve třech provedeních:

  • 15° – 3 dřevo
  • 18° – 5 dřevo
  • 21° – 7 dřevo

Šaft: Matrix Speed ​​Rulz A-Type 49
Grip: Golf Pride Tour 25

Hybrid D300 je k dispozici ve čtyřech provedeních:

  • 17° – 2 hybrid
  • 19° – 3 hybrid
  • 22° – 4 hybrid
  • 25° – 5 hybrid

Šaft: Matrix Speed ​​Rulz A-Type 54
Grip: Golf Pride Tour 25

 

Železa Wilson Staff D300

Technologii FLX bylo možné dříve vidět i u želez Wislon C200. U nových želez D300 ji ještě o něco vylepšili a katapultovala tak železa do kategorie „železa pro výrazné zlepšení hry“.

Železa Wilson budou letos patřit mezi nejkrásnější designové kousky!

FLX technologie minimalizuje kontaktní místa mezi úderovou plochou a hlavou hole, což přináší vyšší rychlost hlavy hole a vzdálenost. Při interním testování bylo společností Wilson zjištěno, že pouze 26 % z úderové plochy je přímo připojeno k tělu, přičemž 74 % z nominální obvodu zabírají tzv. Power holes (otvory).

Tyto otvory (Power Holes) jsou vyplněny TE031 uretanem a procházejí skrz úderovou plochou a kolem hlavy hole, což posyktuje železům výrazný cit a skvělý zvuk.

Hmotnost paty a špičky hlavy hole je pouze 60 gramů, přičemž váha je vždy rozložena na okrajích hole. Pro zvýšení momentu setrvačnosti (MOI) bylo těžiště přesunuto hlouběji do hlavy hole, což napomáhá k odpuštění špatně trefených ran.

Železa D300 jsou dostupné v následujících provedení 4-PW (7 golfových holí).

Šaft: ocelový KBS Tour 80 nebo grafitový Matrix Rulz A-Type 54
Grip: Golf Pride Tour 25

Hole Wilson D300 jsou určeny především pro středně pokročilé hráče s HCP okolo 20.

Wilson myslel také na nežné pohlaví a celou kolekci připravil v dámském designu, jak se vám líbí?

Design byl navržený speciálně pro golfistky