Medailonek: Golf Resort Black Brigde

Moderní golfový areál, který se nachází na východním okraji Prahy, splňuje veškeré požadavky pro náročnější hráče, ale je otevřen i golfistům-začátečníkům. Těm hřiště nabízí i jednu specialitu – zelená odpaliště pro golfisty s klubovým handicapem 28,1 až 54. Hřiště vždy najdete v perfektním stavu – užijete si rychlé greeny a měkké fairwaye.

Již 7 let na golfové mapě

18 jamkové hřiště s parem 72 a délkou 6 190 metrů letos oslaví už 7. narozeniny! Naleznete zde komfortní zázemí s proshopem, restaurací nebo hotelovými apartmány a vynikající tréninkové zázemí – prostorný driving range i volně přístupnou tříjamkovou akademii.

Resort je otevřený po celý rok – hraje se i přes zimu a když napadne sníh, je k dispozici indoor golf a vyhřívaný driving range.

Z Black Brigde je to všude kousek

Díky strategickému umístění hřiště se dostanete rychle na letiště i do samotného centra Prahy. Cesta na letiště trvá slabou půl hodinku a do centra jen 15 minut. Hřiště je tedy vhodné i pro turisty nebo pro obchodní jednání se zahraničními klienty, které vyzvedáváte na letišti.

Golf Resort Black Brigde letiště cesta
Z letiště za půl hodinky, do centra Prahy za 15 minut. Archiv Golf Resort Black Bridge

Profesionalita na každém rohu

Když se podíváte na služby, které Golf Resort Black Bridge nabízí, okamžitě se nám vybaví slavná věta Dr. Hammonda z Jurského parku: „Na ničem jsme nešetřili.“ A je tomu skutečně tak, uznejte sami. Resort zajišťuje:

  • Dětský klub a hlídání dětí pro golfisty.
  • Kvalitní golfové simulátory pro zimní sezónu.
  • Trenéry a golfovou akademie.
  • Ruční mytí aut.
  • Salónek k pronájmu.
  • Proshop s golfovým vybavením.

Restaurace a ubytování

Pokud nejste z Prahy nebo okolí, můžete využít nabídky ubytování Golf Resort Black Bridge. Dech vám vyrazí bydlení uprostřed zeleně s výbornou dostupností do centra Prahy. V útulných apartmánech přímo na golfovém hřišti.

No řekněte, kdo by tady nechtěl strávit víkend? Archiv Golf Resort Black Bridge

O restauraci by se pak dal klidně napsat vlastní článek, jelikož široká golfová veřejnost restauraci Golf Resort Black Bridge opakovaně ocenila v prestižní anketě časopisu Golf Digest. V letech 2015 a 2016 byla vyhlášena nejlepší golfovou restaurací v Česku i Slovensku!

Řekli o Black Bridge

Abychom dále nezlatili zlato, tak si přečtěte, co o Golf Resort Black Bridge řekla aktuálně nejlepší česká golfistka Klára Spilková:

„Nejlepší golfové hřiště v Praze a okolí. Ráda tam trénuji mezi turnaji, protože to mám kousek z centra města a navíc mi greenkeepeři vždy připraví cvičné greeny na požadovanou rychlost. I když je Black Bridge mladý resort, hřiště je pokaždé skvěle připravené a hra na něm mě hodně baví.“

Věříme, že Golf Resort Black Brigde ještě nevyčerpal všechny možnosti pro skvělé golfové zázemí a nastavenou laťku bude jen nadále zvyšovat.

Důležité odkazy a kontakty

Tak hezkou hru i v Golf Resort Black Bridge.