Očekávání od míčků Titleist 2017

O společnosti Titleist můžeme skoro se 100% jistotou říci, že má nejpopulárnější míčky napříč profesionálními a amatérskými hráči. Míčky Titleist Pro V1 a Pro V1x jsou již od svého uvedení na trh v roce 2003 špičkou, které bylo dosaženo pomocí dlouholetého výzkumu a vývoje.

Historie míčků Pro V1Pro V1x nelže, jsou to nejvýkonnější a zároveň nejoblíbenější golfové míčky mezi všemi golfisty. Omlazené a zároveň nadupané tou nejmodernější dostupnou technologií – to jsou míčky pro rok 2017 od společnosti Titleist.

U modelu 2017 je celá řada modifikací, které poskytují ten nejvšestrannější výkon jaký si jen golfista může přát.

Třívrstvý míček Pro V1 disponuje novou technologií 2.0 ZG Next Generation, která poskytuje delší vzdálenosti při všech typech úderů. Při dlouhých ranách má míček relativně nízký spin, což zaručuje, že se jen tak rychle nezastaví na fairwayi a získáte tak požadovanou vzdálenost pro další rány do greenů.

Oficiální promo video Titleist

Při ranách kratšími železy bude míček naopak disponovat vyšším spinem pro maximální kontrolu vzdálenosti při hře do greenu. To je vše zaručují nově symetricky umístěné dimply, kterých je přesně 352 na každém golfovém míčku. Zároveň tato technologie poskytuje daleko dynamičtější dráhu letu.

Čtyřvrstvý míček Pro V1x má také technologií ZG, ale oproti Pro V1 dvě jádra, takže je míček ještě o něco měkčí. Počet dimplů je stejný jako u prvně jmenovaného golfového míčku.

Oba míčky jsou vybaveny pláštěm Urethan Elastomer, který poskytuje hráčům velkou kontrolu na greenech. Během výroby míčků dochází k chemické reakci, která má za následek dlouhodobou trvanlivost, takže se míčky neohrají tak rychle jako ostatní, což musí ocenit snad každý hráč.

Tabulka srovnání míčků V1x a V1

[wpsm_comparison_table id=“1″ class=“center-table-align“]