7 dárků, které golfistovi pod stromeček nedávejte

Obdarovat golfistu není žádná legrace. Vybrat dobrý dárek může být nervy drásající záležitost a stejně nakonec můžete dopadnout jako tatínek z Pelíšků, kdy se na otázku: „Ty sou, co?“ dočkáte jen trapného ticha.

Pokud si chcete tento trapas ušetřit, zde je sedmička dárků, které golfistům nedávejte. Nikdy. Za všechny golfisty, děkujeme.

1. Set propisek

Vrchol nevkusu, reklamních propisek má snad každý dost. Navíc s propiskami ve tvaru golfových holí se neuvěřitelně špatně píše.

2. Hrané golfové míčky

Proč Ježíšku, to jsem snad letos tolik zlobil, že si nezasloužím pod stromeček nové míčky?

3. Míčky s potiskem

Schovat rovnou na dno golfového bagu, v životě to nevytáhnu mazi partou kámošů. Není mi přece 12 let a už i tehdy bych se možná styděl.
4. Kuličkové počítadlo
Snad každý umí počítat do 10. A navíc, pokud bych hrál více jak 10 ran, tak bych šel okamžitě vrátit zelenou kartu i s počítadlem.

5. Stojan na golfové míčky

Ježíšku, prosím radši míčky než stojan, stejně jich mám věčně málo a ještě si je budu vystavovat? To asi ne.

6. Patovací koberec popř. jamka

Jááásně, už se vidím, jak budu doma po večerech pilně pilovat rovné putty na koberci, který má rychlost jako přibližně 0, slovy NULA, hřišť v Česku.

7. Lovítko na golfové míčky

Zbytečná přítěž do bagu. Příští rok mi prosím najež pod stromeček lovítko, kterým vytáhnu z vody letošní zahozené lovítko.
Pokud chcete golfistu potěšit a koupit mu dárek, ze kterého bude mít nefalšovanou radost, podívejte se na naše vánoční průvodce.

Vánoční průvodce golfovými dárky

Pokud vás článek pobavil, nenechte si jej pro sebe a pošlete jej dalším přátelům, kteří by mohli u vánočního dárku pro golfistu sáhnout vedle.

Veselé Vánoce a hezkou hru!