Clear coffee – první čirá káva na světě

Káva a golf k sobě neodmyslitelně patří jako Vinnetou a Old Shatterhand. Že jste ještě nikdy neslyšeli o tzv. průsvitné kávě? My jsme ji také ještě před několika dny neznali.

Průsvitná káva nebo-li clear coffee je novinkou na trhu. Přišel s ní na svět mladý Slovák Dávid Nagy, který na svém vynálezu pracoval dva roky. Jedná se o vůbec první čirou kávu na světe. Její receptura je pochopitelně tajná.

Káva je vyrobena z kvalitní kávových zrn Arabica a čisté vody. Produkt neobsahuje konzervační látky, umělé příchutě, stabilizátory, cukr nebo jiné sladidla.

Složení:

• Obsah: 200 ml
• Obsah kofeinu: 50 mg/100 ml (klasické espresso 60mg/100ml)

Unikátnost kávě dodává stylová láhev, ve které je káva podávána. Jedná se tedy o ideálního společníka pro golfovou rundu. Výhodou je určitě i fakt, že nemusíte během golfu myslet na to jestli se káva vylije či nikoli. Jednoduše zašroubujete víčko a může odpálit míček a až budete mít zase chuť na kávu, tak se jednoduše znova napijete.

kava-body

K výrobě se používají pouze vysoce kvalitní zrna

Váha jedné lahvičky s kávou je 320 g takže nemusíte mít strach, že byste tahali sebou zbytečnou přítěž. Trvanlivost je 5 měsíců. A cena? Ta je okolo 3€ za lahvičku.

 

Akce GOLFIQ

Pokud Vás zajímá její chuť, tak se nechte sami překvapit. Ale můžeme prozradit, že její chuť přináší něco zcela nového a netradičního. Proto jsme připravili nabídku na první průsvitnou kávu na světě, kterou dostane k objednávce nad 10.000 Kč zdarma u www.golfiq.cz.