Puma kolekce oblečení 2017

Puma golf kolekce jaro/léto 2017 přináší nejšpičkovější a nejlehčí golfové oblečení pro muže i ženy.

Kolekce se zaměřuje na inovativní materiál Ultralite. Ten je o 30 % lehčí a zaručuje větší komfort než předešlé generace Puma oblečení.

Ultralite je velmi prodyšný. Nabízí výborný odvod vlhkosti a je konstruován pro čistší vzhled. Byl použit v mužských i ženských verzích polo triček, kalhot a svrchních oděvů.

Kristin Hinze, vedoucí oblečení v Puma Golf, objasňuje, co stálo za myšlenkou nové kolekce:

„Athleisure (móda, která designuje oblečení na sport, ale nosí se i při jiných příležitostech) o sobě stále dává vědět, jak v módě, tak i u výkonnostncíh značek.  to nás staví do jedinečné pozice, abychom golfovému světu mohli nabídnout vysoce výkonné a stylové oblečení. Naše kolekce jaro/léto 2017 bere to nejlepší z módy a spojuje to s technickými prvky, které zvyšují výkon na hřišti. Tím zaručuje vzhled, který funguje od prvního odpalu, až na cestu zpět do vaší kanceláře“.

Výrazný zlom z minulosti je poznat na vylepšené kolekci pánských kalhot. Jde o golfové kalhoty, které vůbec nevypadají jako kalhoty na golf. Nová řada zaujme skvělým odvodem vlhkosti, zakřiveným pásem pro komfort a mechanickou pružností látky pro maximální rozsah pohybu.

Fanoušci Puma si také všimnou, že značka dospívá ve stylu i v barevných paletách. Zatímco se stále převážně zaměřuje na radost ze hry, barvy a grafika se vyvíjejí. To proto, aby uspokojila styly všech hvězdných hráčů Puma.

Bunda a kalhoty Storm Pro 2017

S vývojem Rickieho a Lexiho kariéry a přidáním Brysona Dechambeaua, jako hlavní stylovou ikonou, Puma dosáhla mnohem větší rovnováhy barev a vzorů než to, co bylo dosud typickým znakem značky.

Kolekce 2017 také nabízí nepromokavé oblečení, které je ultralehké a prodyšné. Zároveň nabízí ochranu i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Například bunda Storm Jacket Pro 2017 má vodní sloupec špičkových 20 000 mm a zcela utěsněná švy. Kalhoty Storm Pro 2017 mají stejné technické provedení spolu s plně nastavitelným elastickým pasem a nastavitelnou délkou.

Jednotlivé oblečení z kolekce jaro/léto 2017 si můžete prohlédnout v obchodě.