Cobra F-MAX – nejvíce sexy hole

V srpnu 2017 přišly na trh jako uragán nejnovější hole od společnosti Cobra Golf a ze všech stran se hrnou jen superlativy. Sami jsme byli zvědaví, co můžeme od Cobra F-MAX očekávat a podívali jsme se jim blíže na zoubek.

Základní vlastnosti F-MAX

Golfové hole F-MAX jsou navržené pro golfisty s průměrnou rychlostí švihu, což přináší hráčům neuvěřitelnou délku a maximální odpuštění špatně trefené rány.

Hole se vyrábí pro ženy i muže. Liší se pouze barevným provedením. Základem je vždy černo-stříbrná barevná kombinace a doplňky jsou v barvách zlatá (pro pány) a karmínová (pro dámy).

O návrhu z počítače k finální podobě vede dlouhá cesta

Pánská železa lze zakoupit na ocelových nebo grafitových šaftech. Hole jsou osázeny příjemným gripem Lamkin REL, díky němu se hole příjemně drží a nekloužou.

Mezi další výhody holí patří, že úderová plocha je vyrobena z titanu a vnitřní závaží je v blízkosti paty hole, toto ocení hráči, kteří mají rovnější švih, bez řízků.

Dostupné varianty k zakoupení

Železa Cobra F-MAX jsou rozdělena na krátká (8-SW) a dlouhá (4-7). Krátká železa maximálně odpouští špatně trefené rány. Dlouhá železa mají nízký profil hlavy hole s větším off-setem, což má za následek vyšší dráhu letu míčku a delší vzdálenosti i při nepřesně trefené ráně.

Cobra Golf při výrobě holí vše pečlivě testuje na nejmodernějších zařízeních

Řada holí Cobra F-MAX je dostupná také v tzv. hybridním setu, což představuje celkový počet holí 8ks. Za vynikající cenu tak získáte #4 hybrid, #5 hybrid a železa 6-SW.

Při testování holí hráči zjistili, že dřeva mají vynikající konzistenci a údery jsou tak skoro identické, což ocení každý golfista.

Sada F-MAX v celé své kráse – zlatá řada pro pány, karmínová pro ženy

Pár detailů závěrem

Za zmínku stojí fakt, že grip Lamkin 360 REL je pro muže dodáván v midsize velikosti a pro ženy ve standardní.

Dřeva Cobra F-MAX jsou osázena lehkým šaftem s váhou 50 g. To je o více než 10 % lehčí než jeho předchůdce Cobra Max. Dřeva se dají koupit ve dvojím provedení, a to v klasickém nebo off-setovém.

Cobra F-MAX v hybridním setu jsou ideální pro začínající a středně pokročilé hráče.