Loudmouth – extravagantní komfort

Musím se přiznat, tuto značku jsem objevil docela nedávno, ale za to mě natolik uchvátila, že na ni nedám dnes dopustit. Vždy jsem obdivoval Johna Dalyho nejenom pro jeho hru, ale především jeho styl oblékání.

Jakmile mi přišla zásilka s oblečením Loudmouth (v překladu křikloun – dosti výstižné), tak moje myšlenka byla „No, lidi na mě budou čumět jako na idiota!“ Pamatujte na to, že žijeme v České republice, kde řada golfistů stále bere golf jako něco prestižnějšího.

 

Kvalita zpracování

Při bližším prozkoumání jsem zjistil, že toto oblečení nevyniká pouze svým vzhledem, ale také svou precizností a detaily, které musí ocenit každý, kdo vyžaduje kvalitu. Například, vnitřek kalhot či šortek je lemován materiálem s logem, zip je robustní konstrukce a zadní kapsa je zvednutá pro snadný přístup. Toto jsou detaily, které mě osobně pokaždé dostanou a navíc zvyšují komfort na hřišti.

Všechna polo trika, která jsem si koupil byla plná barev a zase zde byly malé detaily, které odlišují Loudmouth od zbytku „normálních“ golfových trik.

Konkrétně monstrózní vyšité logo na zadní straně dává každému triku výrazný vzhled. Pokud jde o střih, tak jsem byl opět zaskočen. Popravdě řečeno jsem nečekal, že mi triko tak dobře sedne. Střih trika je jednoduše naprosto perfektní. Stejně dobře padnoucí jsou kalhoty či šortky, které jsou jedny z nejpohodlnějších, jaké jsem měl kdy na sobě.

 

Kompletní golfové vybavení

S údivem jsem zjistil, že Loudmouth nevyrábí pouze golfové oblečení, ale také příslušenství jako jsou např. headcovery nebo golfové bagy. Se zájmem jsem sledoval, jak se dá vtipně, ale zároveň elegantně nakombinovat oblečení s headcovery.

bagyLoudmouth bag si na hřišti nemůžete splést

 

Závěrem chci říct, že pokud se chcete odlišit od masy lidí, kteří hrají golf, a přitom pořád vypadat elegantně a hlavně se cítit pohodlně, tak se odvažte a oblečte si „křiklouna“. Možná se na začátku hry setkáte s pohledy vašich spoluhráčů, ale na konci kola se vás budou určitě ptát: „To není tak špatné, je to pohodlné? Kde jsi to koupil?