Jak vybrat vánoční dárek pro golfisty

Aktualizováno pro Vánoce 2017.

Vánoce se blíží a spousta lidí neví, co nakoupit pro své blízké, kteří mají rádi golf.

Nakupovat pro golfové nadšence není nic jednoduchého. My pro vás však máme prostý návod, jak pod stromeček vybrat ten nejlepší golfový dárek.


Prohledejte golfový bag

Počkejte si, až jednoho dne váš partner usne nebo nebude doma a zkontrolujte kapsu na míčky a rukavice v golfovém bagu.

Pokud objevíte, že přes 80 % míčků má stejný název, značku a barvu jako např. Titleist Pro V1, narazili jste na jackpot. Nyní už víte, s jakými míčky hraje partner nejraději.

Míčky Titleist jsou vždy výborným dárkem a lze je nechat zdarma personalizovat

Míček je pro golfisty to nejdůležitější. Bez něj se prostě hrát nedá. Zkrátka ideální dárek. Pokud chcete zajít o krůček dál, můžete nechat míčky personalizovat přímo na míru vašemu partnerovi. Míčky Titleist lze personalizovat zdarma!

Jestliže však hraje s různými míčky a v tašce jste nic konkrétního nenašli, tak míčky Titleist Pro V1 vykouzlí úsměv na tváři každého golfisty, jelikož jde o nejlepší míčky na světě.

Dalším skvělým dárkem jsou rukavice, na které při šmejdění v bagu určitě také narazíte. Obecně platí, že čím lepším hráčem váš partner je, tím raději upřednostní kvalitní kožené rukavice. Jako např. Titleist, TaylorMade, Nike nebo FootJoy.

A pokud chcete udělat opravdovou radost, kupte rukavice G-FORE.

g-fore

 G-FORE jsou Rolls Royce mezi golfovými rukavicemi

Může se však stát, že nebudete schopni odhadnout typ nalezené rukavice. V tom případě ideálně vyberte rukavice nepromokavé. Jakmile tato rukavice zmokne, daleko lépe pak přilne a umožňuje golfistům hrát i za deště.


Podívejte se do šatníku

Obléká se váš partner na sobotní golf jako John Travolta ve filmu Horečka sobotní noci? Má na sobě růžové tričko a dbá na svou celkovou image nebo raději navlíkne jen pohodlné manšestráky a vlněný svetr? Co teď s tím?

Golfisté se rádi oblékají značkově a nakupovat pro lázeňského šviháka je poměrně těžké. Proto radíme nakupovat jen to nejpotřebnější a nejzákladnější.

pradlo

U oblečení se vyplatí neriskovat

Kvalitní termo oblečení se hodí vždy a je ideální pro golf v zimě. Nemůžete sáhnout vedle.

Radost uděláte i zimní čepicí. Dále lze doporučit cokoliv od golfových značek Mizuno, Nike, TaylorMade či Callaway. Výborně udrží hlavu v teple.


Jak se nezesměšnit

Pokud jste opravdu v koncích a nechcete koupit dárek, který skončí na dně skříně, tak rozhodně nic nezkazíte tím, že darujete voucher. Takhle si váš partner vybere to, co se mu doopravdy líbí.

voucher

Pěkný vánoční voucher je sázka na jistotu

Přejeme příjemné nakupování. Pokud vám náš článek pomohl, nenechte si jej pro sebe a pošlete jej dalším tápajícím přátelům.

Vánoce 2017 další tipy na dárky

Veselé Vánoce a hezkou hru!